Op zoek naar een freelance/interim online marketeer?

Op zoek naar freelance danwel interim online marketing hulp? Zoek je iemand met ruime ervaring met expertises zoals SEO, Google Analytics, Social media marketing, Conversie optimalisatie (CRO) , die dashboards/KPI rapportages kan bouwen, om inzichtelijk te maken hoe je website presteert en waar de grootste kansen liggen?

Heb je iemand nodig die je bedrijf of organisatie op een no-nonsense en data gedreven manier kan helpen groeien en die kan helpen jouw doelen te vertalen naar aan een pragmatische online marketing mix en een goed meetbaar plan? Werkzaam in de regio Haarlem/Amsterdam? Op freelance of interim basis?

Dan kan ik je vast helpen.

Mijn carriere als online marketeer

In 1998 begon ik met websites bouwen. Eerst als hobby, later als bijbaan tijdens mijn studie. Ik werkte jaren voor een startup en parttime aan een eigen bedrijf. Die combinatie werkte fantastisch.

Als techneut leerde ik hoe je mensen naar je site kunt krijgen. Als ondernemer hoe je die website bezoekers effectief kunt omzetten in omzet.

Toen ik vader werd heb ik tien jaar voor internationale detacheerder Brunel gewerkt. Als online marketeer / growth hacker en later als teamleader online marketing (6 FTE).

Bij een multinational werk je met immense budgetten en een fantastisch internationaal netwerk, maar veelal ben je meer met legal en IT aan het schakelen dan dat je echt creatief en innovatief aan het ondernemen bent. Dat ondernemen miste ik.

Heb je behoefte aan freelance online markteer en zoek je daarbij iemand met een brede ervaring, creativiteit en een ruime technische achtergrond, en een data mindset met wie het makkelijk schakelen is? Laten we dan kennismaken en kijken hoe ik je zou kunnen helpen! Of connect via Linkedin.

Ik woon in Haarlem en werk ook vaak in Amsterdam.